25 november 2012

Casino Royale

Jag säger bara en sak: Blåbär & basilika-martini. Inte dumt, inte dumt alls! Det var alltså på tjusiga Corinthian vi hamnade i går kväll, och det var härligt att byta ut de gamla vanliga, smådassiga barerna mot något med lite (mycket!) mera klass. Vi var förvisso både yngst och minst uppklädda av alla där men det stoppade oss minsann inte från att ha en bra kväll, och hade jag inte redan träningsvärk i magen sedan gymmet i fredags så har jag det garanterat nu efter gårdagens alla goda skratt!

Nu ska jag vallfärda till Tesco för storhandling (det är bäst att ladda upp kylskåpet ordentligt med mat inför Jakobs ankomst tänker jag) och efter det ska jag avsluta min sista (sista!) individuella uppsats för den här terminen. Det börjar verkligen kännas att det snart är slut nu, och jag blev alldeles glad i magen när jag insåg att endast två kapitel kvarstår att läsa i min tegelsten till International Marketing-bok. Tjoho!

2 kommentarer:

  1. La dolce vita! Fem-stjärniga hotell och tjusiga barer, that's my girl! Efter hårt slit med uppsatser och gruppuppgifter är det precis rätt medicin.
    /Pp
    PS Jakob blir säkert alldeles glad i magen efter din vallfärd till Tesco - ännu ett av Mammons tempel. DS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen visst, lyxförpackningen ska man inte tumma på vet du! På tal om det, var det Negresco vi sa att vi skulle bo på i Nice...? Bra, då bokar jag det nu!

      Radera