9 december 2012

Update: Blir inget jobb imorgon; när jag ringde och kollade läget nyss tyckte de att jag lät så jäklig att jag helst skulle stanna hemma. Med tanke på att det krävdes tre försök innan jag fick dem att förstå a) vem den kraxande rösten egentligen tillhörde och b) vad jag ville säga dem känns det som en rätt bra idé... Detta firas med bio - "Great Expectations" blir det för mig, Maggie och Jenny om ungefär en timme. Skönt att låta någon annan sköta snacket!

2 kommentarer:

  1. Klart du blir hes när du står och skriker på en bar hela natten. Det kallas orsak och verkan (fast när det gäller Vodka Revolution kallas det orsak och värken).

    Jag har great expectations på att du snart tillfrisknar, så att du orkar flyga hela vägen hem om några veckor. Fast du får allt jobba ihop till en fin julklapp till mig först. Hes eller ej, här gäller det att prioritera MIN JULKLAPP!
    /Pp
    PS N.B. hälsar att du får jobba över, SÅ DU FÅR IHOP TILL HANS JULKLAPP OXÅ! DS
    PPS Vi firar visst inte jul bara för julklapparnas skull. Vi firar för julgodiset också. DDS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, för det var ju inte så att jag var hes innan dess eller så... Och "flyga hela vägen hem om några veckor"? Jag vet inte hur det är med dig, men i min tideräkning är det faktiskt bara EN vecka kvar idag. Så det så!

      Vi får se hur jag gör...

      Radera